Perghh Hot Juga anak kaza ni. Wajah Terbaru Anak Gadis Kaza Curi Tumpuan Kerana Berpakaian Seksi Sehingga Menampakkan

Tak sangka betul pelakon lagenda, Kazar Saisi mempunyai anak gadis yang secantik ini. Lihat sendirilah di Instagram milik anaknya, Ira Kaza.

Dengan cukup ringkas, Ira Kazar atau nama sebenarnya Fadira Fatini Kazaruddin sememangnya cantik. Tidak hairanlah sekiranya jadi tumpuan netizen. Korang tengok muka dia ada iras-iras siapa?

Ira yang cantik ini baru je berusia 22 tahun rupanya. Sebelum ini, Ira pernah menjadi bualan hangat di Internet apabila dia merakamkan aksi gelek dengan gaya seksi berlatarkan lagu berjudul One Dance nyanyian Drake.

.

Ads Sponsar

Video berdurasi 30 saat yang dikongsikan itu telah membuatkan namanya tersenarai dalam carian yang menjadi trending di Twitter.

Bagaimanapun, video itu telah dipadam oleh Ira setelah menerima pelbagai feedback. Dia juga menganggap itu sebagai satu pengajaran buat dirinya. Nak lihat lagi wajah cun melecun anak Kazar, jom tengok gambar ‘hot’ Ira Kaza.

5 Gambar Seterusnya Terpaksa Di Private kan. Sebab Terlalu Seksi. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Aduhai! Patut Lah Nora Danish Ni Kena Kecam. 10 Gambar Nora Tayang Payu-Dara Di Kecam Peminat Semalam

Aktres jelita Nora Danish, sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi dalam kalangan peminatnya apabila memuat naik gambarnya memakai baju t-shirt ketat berwarna putih sehingga menampakkan susuk buah dadanya dengan jelas.

Sebaik dimuatnaik, beliau dikecam kerana bajunya yang ketat dilihat tidak sesuai untuk dipaparkan di laman Instagram seperti itu.

Beberapa ketika selepas itu, gambar Nora diubahsuai dengan membuatkan bahagian dadanya tidak terlalu jelas kelihatan.

Menerusi media, Nora tampil menjawab isu gambar berkenaan dan mengatakan bahawa dia memakai bra jenis “push up”.

“Mereka tahu atau tidak ada ‘push-up- bra?” katanya.

Selain mencetus kontroversi, ada peminat Nora atau nama sebenarnya Nora Mohd Danish Haniff, 32 tahun telah melakukan edit untuk memperlihatkan payudaranya kelihatan lebih besar.

Gambar itu kemudiannya menjadi ‘viral’ dan disebarkan secara meluas di beberapa laman sosial, sepanjang minggu ini.

“Hanya kerana baju ketat yang saya pakai, ada saja spekulasi timbul. Saya jarang pakai baju ketat dan sekali-sekali ada juga foto yang terlepas pandang.

“Gambar itu sudahpun saya keluarkan daripada Instagram sebab kasihankan anak saudara saya yang masih bersekolah. Dia turut terkena tempias,” kata Nora.

Saiful Apek Pun Terkedu Koleksi Seluar Dalam

5 Gambar Hot Nora Danish Hanya Untuk 18 thn Ke atas sahaja. Klik Gambar Kotak DI Bawah dan Masukkan Password ( 1234 )

 

Untung Ular tu, Ular Mati Mengejut Gara-Gara Gigit Payudara Model Wanita, Rakaman Detik Gigitan Ngeri Dirakam

Mungkin nasib ULAR ini lebih malang daripada mangsanya selepas MATI MENGEJUT akibat menggigit silikon payudara seorang model wanita….apa yg lebih mengejutkan, terbukti daripada tragedi ini, silikon yg digemari oleh wanita-wanita diluar sana mampu MEMBUNUH dan memiliki RACUN…lihat VIDEO sepenuhnya yg mengerikan.

Silikon terbukti sangat berbahaya, terutama bagi seekor ular.
Hewan melata ini mati keracunan silikon setelah menggigit payudara seorang model asal Israel.

Dalam sebuah video model Orit Fox yang berpakaian seksi berakting di depan kamera sambil memegang seekor ular berukuran lumayan besar.
Ular itu melata dan melilit kaki Fox diwarnai suara seorang lelaki yang menyampaikan sesuatu tentang cara menjadi seorang perempuan seksi.
Namun, kejadian berkembang jauh ketika Fox mencoba menjilat ular tersebut ketika hewan itu melata mendekati mulut sang model.

Tanpa disadar Fox, aksinya membuka mulut dan menjulurkan lidah membuat sang ular merasa terancam.
Dalam sekejap mata, ular itu menyerang dan menggigit sang model.
Dengan kecepatan tinggi ular itu menggigit payudara kanan sang model yang secara spontan berteriak dan mengibaskan ular itu agar pergi menjauh.
Namun, ular itu tak beranjak dari tubuh Fox hingga kru pembuatan film turun tangan membantu. Setelah beberapa detik, ular itu akhirnya melepaskan gigitannya.

Beruntung ular tersebut tak berbisa sehingga Fox hanya butuh sekali suntikan untuk mencegah tetanus.
Namun, nasib ular itu lebih buruk karena tak lama setelah aksinya menggigit payudara, hewan itu mati akibat keracunan silikon.

Video selama 4 minit hanya untuk 18 thn ke atas sahaja. Klik gambar kotak di bawah dan masukkan password ( 1234 )

Perghh Meletop. Antara Nora Danish Dengan Kakaknya , Kakaknya Lagi Hot , Cun Habis.

Kalau sebelum ini ada yang mengatakan kembar iras nora danish . Kali ni saja je nak ngusik mama hot ni kan korang ! Kakak lebih cantik dari nora sebab ada mata blue katanya .

#Siapa lagi kalau bukan Nora Danish yang menjadi antara topik perbualan ramai darsawarsa ini. Tapi anda semua tahu tak yang artis pujaan ramai ini mempunyai seorang kakak yang cukup-cukup menawan! Agak-agak siapa lagi menawan? Nora ke kakaknya?…….

Haa … Jom sama-sama kita tengok gambar ‘selfie’ mereka di bawah ni…..

Memang cun ‘gila’ kan dua beradik ni. Tak boleh nak terkata dengan kata-kata siapa lagi cantik sebenarnya. Tu bagi admin la kan, bagi korang?…..

5 gambar seksi kakak nora danish seterusnya. klik gambar kotak di bawah dan masukkan password ( 1234)

Gempar !! Tak Tahan Di Asak Oleh Wartawan Akhirnya Dato Siti Dedah Siapa Sebenarnya Izara Aishah Yang Memeranjat Kan Semua Peminatnya

Mengikat tali pertunangan pada Julai lalu, hari ini Izara Aishah telah selamat bergelar isteri kepada pilihan hati, Adib Khalid. Bagai pinang dibelah dua, Izara kelihatan sangat cantik berpakaian serba putih manakala Adib pula tampil segak.

Setelah sekian lama bercinta akhirnya hari yang ditunggu telah pun tiba. Disini kami kongsi beberapa keping foto sekitar majlis pernikahan mereka.

.

Pendedahan Seterusnya Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

 

Seorang Gadis Cantik Di Bogel di Depan khalayak ramai Menjadi Viral Semalam Di Kecam Netizen

Kecoh di media sosial rakaman video seorang wanita ditangkap mencuri dan dipukul oleh orang ramai.

Menerusi sebuah video yang dikongsikan di Facebook, wanita itu berjaya ditangkap oleh orang ramai dan akibat berang dengan sikap wanita itu mereka telah memukul serta menarik pakaiannya.

Video yang berdurasi selama 36 saat itu dikatakan berlaku di Jongkarta, Indonesia dan telah ditonton lebih 17 ribu kali dan dikongsi lebih 3,000 oleh netizen.

Rata-rata netizen yang menonton video tersebut melahirkan rasa geram dengan tindakan yang dilakukan oleh orang ramai kerana mereka dikatakan mengambil tindakan sendiri dengan memukul wanita tersebut.

@AzmiAriff: “Kalau ye pun dia mencuri, takkan la sehingga menarik pakaiannya? Mungkin dia mempunyai masalah sendiri sehingga mengambil keputusan untuk mencuri.”

@Marwan: “Jangan la mengambil tindakan sendiri. Lebih baik serah sahaja kepada pihak polis untuk menjalankan siasatan dan menangkap perempuan itu. Ini tidak sesuka hati ja menarik baju dan memukul.”

@Adi Setiya: “Tak boleh main menghukum perempuan itu dengan tindakan sendiri. Negara ini ada undang-undang. Cuba bayangkan perkara itu jadi kepada ahli keluarga kamu.”

@RazakAziz: “Sayangnya dah cantik tetapi mencuri pula. Apa la nak jadi dengan masyarakat zaman sekarang yang mahu cari duit dengan cara mudah. Baik pergi cari kerja yang halal.”
@Putra: “Jangan salahkan dia, salahkan kerajaan kerana ekonomi yang tidak menentu menyebabkan orang ramai melakukan jenayah tanpa berfikir panjang akibat terdesak.”

Untuk Video Hanya Untuk 18 Thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )