Header Ads

15 Gambar-Gambar Izara Aishah Tersebar Di Media Social

15 Gambar-Gambar Izara Aishah Tersebar Di Media Social | Siapa yang tak kenal dengan pelakon cantik jelita Izara Aishah kan?
Nama Izarah Aishah sememangnya tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air. 

Aktres jelita dari selatan tanah air ini, mula meningkat naik namanya pada 2011 yang lalu dan seperti cendawan tumbuh selepas hujan, dia mula kelihatan membintangi beberapa bauh filem dan drama sejak dari itu sehinggalah sekarang.




Selepas Bergelar seorang artis, pelakon yang berusia 24 tahun ini tidak lari dari pelbagai kontroversi yang sudah menjadi asam garam setiap artis. Antaranya, video tariannya yang begitu panas pada suatu ketika dahulu mula tersebar meluas.


Tidak kurang juga dengan gambar-gambar panas miliknya yang tersebar. Hari ini penulis ingin belanja gambar-gambar tersebut kepada anda


Gambar mana yang paling panas bagi korang, yang pasti gambar-gambar di atas ini memang original taw, bukan gambar edit.


Cantik kan?







Cantik betul izara ni.. 



Inilah artis Malaysia,
memang tak loket untuk payung kepada para peminat.

Jom kita kenal dengan lebih lanjut gadis kacukan Pakistan ini melalui profilnya. Lepas tu layankan 10 foto menarik Izara Aishah yang berlatarbelakangkan Tropicana City.

Profil Izara Aishah
Nama Komersial: Izara Aishah
Tarikh Lahir: 28 September 1992
Usia: 19 tahun
Asal: Bakar Batu, Johor Bahru
Pencapaian: Tempat kedua Dewi Remaja 2009/2010
Drama: Keranamu Laila, Kasih Najihah, Masih Membara Cintaku, Cikaro, Sofiya dan Jiwa Lara
Telefilem: Hantu Gigi
( Tengok Drama dibawah ini)
↓↓↓↓
Sekolah : SK Seafield 3, Sk Bukit Indah, SMK Cochrane, SMK Seri Hartamas
Twitter : @izaraAishah
Sifat dan Sikap :
Izara hanya mengamalkan makan nasi sehari sekali
mengikut petua neneknya yang gemar meminum air teh untuk kesihatan badan.
Membersihkan muka sebelum tidur
Memakai produk Clean & Clear
gemar memakai kasut tumit tinggi seperti stiletto dan wedges (Rasa Comfiden bile pakai kasut tumit tinggi)
Kasut tumit tinggi yang biasa dipakai adalah 6 inci
Gemar menyanyikan lagu Hindustan

Banyak2 gambar. gambar ni paling comel



No comments

Powered by Blogger.