Header Ads

Raysha Rizrose - Saya Pakai Coli Atau Tak, Baju Tetap Macam Itu

Raysha Rizrose - Saya Pakai Coli Atau Tak, Baju Tetap Macam Itu | Pelakon dan pengacara Raysha Rizrose, 19, mengakui tidak terkesan dengan kecaman netizen terhadap penampilan seksinya sewaktu menghadiri Anugerah Skrin 2016 (ASK2016) baru-baru ini.Rata-rata peminat  komen yang dilontarkan kepadanya dirasakan kelakar padahal mereka tidak tahu perkara sebenar.

“Terus-terang, geli hati pula membaca komen mengenai gambar saya yang dimuat naik kakak saya, Nelydia di Instagram. Terutama komen yang cuba menasihati saya dan sebagainya.“Ramai juga yang mengatakan saya tidak memakai coli padahal saya pakai. Cuma baju itu memang begitu potongannya kerana kainnya tebal dan kalau saya pakai coli atau tak, ia tetap akan kelihatan begitu.

“Baju itu pun pilihan kedua kerana gaun yang patut saya gayakan rupanya agak sempit. Maka, saya terpaksa pilih gaun terbabit di saat akhir,” katanya.

Terdahulu, fotonya bersama Nelydia menarik perhatian ramai kerana dikatakan terlalu seksi.

Pelbagai kecaman dilemparkan netizen sehingga Nelydia menyahaktif ruangan itu

Bagi penulis, kenapa perlu pakai pakaian yang terang terang menjolok mata betul tak? artis luar negara datang malaysia buat konsert pun pandai menhormati adab2 kat malaysia. 
ada hati, perasan dan ada akal. so guna pakai la ye. 
hehehhe.. k bye. please support admin lagi.. 
D Malaysia Dot Com


No comments

Powered by Blogger.