Header Ads

Sanggup Kakak Dia

Sanggup Kakak Buat Pada Air kandung nya Sendiri | Satu klip video yang dimuat naik ke laman sosial baru-baru ini menujukkan satu aksi yang tak seharusnya dilakukan oleh seorang yang bergelar 'kakak' terhadap adiknya sendiri.
Dalam rakaman itu, si kakak cuba untuk menayangkan bentuk  didepan adiknya itu semasa ketiadaan ibu bapa mereka dirumah.

Namun apa yang berlaku selepas itu sukar untuk dipercayai apabila si kakak telah melakukan satu hal diluar dugaan adiknya itu.

Si kakak telah melakukan 4ksi-4ksi yang tidak sen0n0h diatas pangkuan adik lelakinya itu sambil dirakamkan menerusi telefon bimbit milik adiknya itu.

Menurut si pemuat naik video itu mengatakan, hubungan diantara kedua-dua mereka bukan lah hubungan adik beradik kandung, tetapi si perempuan itu adalah merupakan anak angkat kepada keluarga itu.
Kejadian ini dikatakan berlaku di sebuah daerah di Thailand dan tidak dapat dipastikan identiti kedua-dua mereka ini.

Boleh saja mereka ini bukanlah adik-beradik, tetapi adalah pasangan kekasih dan boleh jadi apa saja memandangkan tidak banyak info mengenai kedua-dua mereka ini.


Untuk lebih lanjut, anda boleh lihat dan saksikan sendiri perbuatan yang sungguh memalukan ini yang dilakukan oleh kedua-dua mereka ini.


No comments

Powered by Blogger.