15 Gambar Elisya Adik Fasha Sandha Tampil Seksi

PERGHH!!15 Gambar Elisya, adik Fasha Sandha tampil paling seksi dan menggh4irahkan. Malah, dengan wajah cun melecun macam ni, kami yakin adik Fasha Sandha ini memang boleh laku dalam industri hiburan Malaysia.


Nampaknya, jangkaan kami memang tepat apabila khabarnya Elisya Sandha bakal berganding dengan kakaknya dalam filem Anak Mami. Wah, bergabung meletop lah jawabnya ni!

Kalau sekarang Fasha tidak lagi suka berpakaian seksi dan menjolok mata namun berbeza pula dengan Elisya. Gadis cun ini cenderung dengan penampilan superseksi sehingga membuatkan mata-mata lelaki terpaku melihatnya.


Tak percaya? Jom saksikan 15 keping gambar superseksi Elisya kat SINI. Amaran keras.. Jangan pandang lama-lama tau.
Secantik kakaknya. Malah, dengan wajah cun melecun macamni, kami yakin adik Fasha Sandha ini memang boleh ‘laku’ dalam industri hiburan Malaysia.

Nampaknya, jangkaan kami memang tepat apabila khabarnya Elisya Sandha bakal berganding dengan kakanya dalam filem Anak Mami. Wah, bergabung meletop lah jawabnya ni!

"so here’s the story.. long time ago i used to follow my sister pergi shooting when i was little mostly semua shooting la. dia too rajin bawa i pergi set selalu since then i start learning about shooting all this and i really wanna be like her dulu she is herself a superwoman and proved that women is not weak but strong mentally and physically .

she taught me SO MANY THINGS! she ajar me how to be a good girl with dignity, how to respect people and banyaaaak lagi. yes, my sister garang like harimau okbut dia garang for a reason..

she always said “marah sebab sayang” and dulu i ingat dia marah sebab tak sayang but sekarang dah tahu unexpectedly i dapat offer belakon with my sister macam ya dulu tengok je dia belakon but now dapat belakon together my dream untuk bekerja with her came true.

alhamdulillah. angah if you are reading this i wanna say I LOVE YOU SO MUCH! we laugh, we cry, we make time fly, bestfriend are we, you and me angah! :’) thanks for being there whenever i need you and THANK YOU FOR EVERYTHING you are a great role model i swear love, your lil sister elisya."

Jom saksikan 15 foto Elisya Sandha yang menggegarkan jiwa lelaki di bawah.







Share on Google Plus

About Paul

0 comments:

Post a Comment