Header Ads

Akhirnya Sherry Ibrahim Dedahkan Punca Sebenar Fattah Amin tinggalkan nya

Bunyi Macam keras kan bila baca. miss pun cuak bila baca ni.
"Semua Akan Tahu Kak Lofa Juga Akan Tahu..!", Akhirnya Sherry Ibrahim Dedahkan Punca Sebenar Fattah Amin Bersungguh-Sungguh Meninggalkan Dirinya Walaupun Dirinya Sudah. . .| Patut La Berpisah!! Akhirnya Terbongkar Punca Sebenar Sherry Ibrahim Di Tinggalkan Fattah Amin...


Pelakon Sherry Ibrahim, 33, menafikan perbezaan usia sebanyak tujuh tahun menjadi punca perpisahannya dengan aktor Fattah Amin, 26.

“Kalau orang dah tak nak takkan kita nak paksa kan? Kenyataan saya ni bukanlah sesuatu yang memalukan tapi saya percaya setiap yang berlaku ada hikmahnya.

“Lagipun dia bukan suami saya dan kami pun tak pernah berkahwin. Mengenai hal putus cinta, saya tak rasa umur adalah puncanya, semuanya bergantung pada diri sendiri sama ada kita ikhlas atau pun tidak.


“Semuanya ketentuan tuhan, saya anggap apa yang berlaku ini sebagai ujian. Jodoh dia dan saya hanya setakat ini sahaja,” ujarnya ketika ditemui pada majlis pelancaran single terbaru Sherry Ibrahim, Seikhlas Cinta bertempat di Dewan Mercu Mustaffa Kamal, Neo Damansara pada petang Khamis.

Mengulas mengenai perpisahannya, Sherry atau nama sebenarnya Syarizad Ibrahim memberitahu dia terkejut apabila berita tersebut diketahui umum.

Jelasnya, dia tidak tahu langsung mengenai hal itu kerana sewaktu kenyataan tersebut dikeluarkan bekas teman lelakinya, dia sedang bercuti di luar negara.

“Perkara ini berlaku sewaktu saya sedang bercuti di Doha selama seminggu dan jujurnya saya tak tahu langsung yang dia (Fattah) dah keluarkan kenyataan sebegitu.

“Saya dapat tahu tentang perkara ini pun bila pengurus saya yang beritahu.
jadi sama-sama kita menunggu plak dari mulut tuan punya dia abg fattah ok. untuk lofa harap bersabar.. hehehe..

No comments

Powered by Blogger.