Lihat Apa Yang Cikgu ini Hendak Buat



Kalau dah tahu diri tu nak jadi cikgu sekolah, tak payah la buat perangai tak senonoh.. Cikgu ni umpama role model untuk pelajar-pelajar sekolah, kalau dah perangai cikgu kat luar pun dah macam pel4cur.. Macam mana pelajar nak hormat cikgu??


Beberapa keping gambar bog el seorang cikgu yang mengajar di sekolah menengah, iaitu Jamie Climie dah tersebar di laman sosial.. Habis satu sekolah tempat Jamie mengajar dah tengok gambar bog el Jamie.. Disebabkan dah malu besar, Jamie telah buat laporan polis yang mendakwa telefon beliau dah kena curi sehingga gambar peribadinya telah tersebar..


Dah buat laporan polis ingat polis nak percaya bulat-bulat ke cakap Jamie.. Bila polis buat siasatan, sebenarnya gambar bog el tu bukan dicuri dari telefon bimbit cikgu tersebut.. Cikgu Jamie sendiri dah hantar gambar bog elnya tu pada lelaki lain selain suaminya..

Jamie dah pun berkahwin dan memiliki dua orang cahaya mata.. Dah ada happy family ingatkan Jamie ni cikgu yang normal.. Rupanya memang Jamie dah ada kisah silam yang menjijikkan kat beberapa buah sekolah lain..

Dah banyak sekolah dah Jamie ni tukar, salah satu punca Jamie tukar sekolah sebab pernah kantoi buat hubungan s dengan pelajar.. Pergh!! Teruk gila cikgu macam ni, menjijikkan betul cikgu jenis buat seks dengan pelajar ni..

Dah la dapat malu gambar bog el tersebar, bila polis buat siasatan.. Habis kantoi dengan suami sendiri yang dia dok hantar gambar bog el kat lelaki lain.. Buat apa simpan bini macam ni lagi.. Kesian kat suami dengan anak-anak, rupa-rupanya bini dan mak dorang ni bukan sahaja cikgu tapi juga buat kerja part time menjadi pel4cur.. 
Share on Google Plus

About Paul

0 comments:

Post a Comment