Jangan Menangis Lagi Siti Sarah. Sabar Ye. Tak Tahan Di Asak Wartawan, Akhirnya Inilah Respon Siti Sarah Pada Yang Kecam Dia Berkulit Hitam Buat Korang Terkejut.

Aduh simpati MH pada Isteri Shuib Sepahtu, Siti Sarah Raisuddin yang di kecam kerana kulit wajahnya.
Baru-baru ini gambar shuib bersamanya dan ibu menjadi viral gara-gara pemberian hadiah istimewa sebuah kereta, namun apa yang menjadi perhatian ramai bukanlah kereta yang diberi, sebaliknya kulit wajah Sarah yang dikatakan agak gelap jika dibandingkan dengan gambar-gambarnya yang lain.

Melalui kapsyen di Instagram, Sarah memberitahu agak bersedih dengan segala tomahan yang dilemparkan padanya sehingga ada yang berkata Sarah terlalu kerao edit gambar di Instagram.
Namun Sarah tidak menolak dan mengakui dirinya sering mengambil gambar di kawasan terang.
Malah, Sarah turut memberitahu suaminya Shuib itu mempunyai masalah penglihatan melibatkan warna atau buta warna.

Assalamualaikum semua secara jujurnya saya betul2 tidak menyangka gambar hadiah birthday ibu shuib ni menjadi perhatian ramai.. ramai yg kutuk sarah , katanya sebenarnya sarah hitam tapi edit gamba.. ye saya mengaku saya selalu ambil gambar di tempat2 yg bercahaya terang,mana adaa org nak ambil gamba bertentangan dengan cahaya.. itu yg nampak burn ..

Malah, Sarah turut memberitahu dirinya memang tidak mempunyai kulit wajah yang putih seperti ‘orang putih’ tetapi dia akui kulitnya semakin cerah kerana mengambil inisiatif untuk memakai lotion, sabun serta mengambil pil untuk miliki kulit yang lebih baik.

Baca Seterusnya, Yang part 2 tu paling korang akan terkejut, Siti sarah tunjuk apa produk dia guna buat korang akan tercegang lah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *