Mak Aik. Patutlah Viral Awek ni. Bukan Calang-Calang Orang Juga dia ni. Bapak Dia Seorang Ahli ..

Bukan hanya ada guru cantik sahaja di sekolah malah telah tular mengenai seorang gadis cantik yang bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah sekolah di Sekolah Kebangsaan Jalan Gurney 1, Kuala Lumpur.

Gadis berkenaan yang dikenali sebagai Sri Mahyuni Munif telah berkongsi gambarnya bekerja sebagai pengawal keselamatan menerusi akaun Facebook miliknya tanpa rasa segan silu.

“Selamat tahun baru semua, sentiasa senyum okey, tahun baru, azam baru,” tulisnya beserta beberapa gambar miliknya yang sedang memakai pakaian uniform pengawal keselamatan.

Namun difahamkan, tidak semua perempuan mampu atau sanggup untuk bekerja sebagai pengawal keselamatan.

Jelasnya, “tidak semua mampu buat pekerjaan ini dan jangan malu untuk bekerja sebagai pengawal keselamatan kerana ianya juga kerja yang halal.”

Malah ada juga sesetengah netizen yang meninggalkan komen memuji tindakan gadis itu kerana tidak malu untuk bekerja walaupun sebagai pengawal keselamatan di sekolah.. tengok biodata lengkap awek ni kat bawah. 

Alahai comelnya pengawal keselamatan ini,” komen Muhammad Hakim.

Komen Mohd Nizam Abdul Ghafar, ” tak perlu malu, tak apa kerja apa pun, yang penting Baraqah.”

Dalam pada itu, ada juga pelajar sekolah yang bertindak mengambil gambar bersama gadis itu.

Bukan Calang-calang orang juga awek ni. memang terbaik lah. bapa nya seorang ahli.. Tengok biodata lengkap awek ni. korang mesti terkejut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *