10 Gambar Penuh – Tak Tahan Ibu Seksi Di Rumah, Lelaki 19 Tahun ‘Henjut’ Ibu Sendiri Semasa Ayah Pergi Bekerja

Seorang lelaki berusia 19 tahun telah ditahan oleh pihak polis setelah dia dilaporkan meratah ibu kandungnya sendiri yang berusia 40 tahun.

Lelaki yang berusia 19 tahun terbabit yang dikenali sebagai Jiang boleh dianggap sebagai binatang kerana dia sepatutnya lebih menyanyangi dan menghormati ibu yang mengandung dan melahirkannya tersebut.

Hasil siasatan telah mendapati Jiang sebenarnya membesar di sebuah rumah anak-anak yatim kerana ibu dan bapa telah bercerai sejak dia kecil lagi. Dikatakan berbelas tahun Jiang membesar di situ sehinggalah di berumur 16 tahun apabila dia sudah mampu untuk memperolehi kerja bagi menampung kehidupannya sendiri, lapor World of Buzz.

Ketika itulah ibunya yang telah lama menghilangkan diri mula muncul kembali dan memohon untuk tinggal bersama Jiang. Hal ini kerana, ibunya tersebut mengalami kesempitan hidup dan memerlukan seseorang untuk menampung perbelanjaan hidupnya.

Dari situlah, Jiang meninggalkan rumah anak yatim tempat dia membesar selama berbelas tahun dan berpindah ke bandar New Taipei City untuk tinggal bersama ibunya yang telah melahirkannya tersebut.

Oleh kerana ingin menyara hidupnya dan juga ibunya, Jiang berhenti sekolah setelah menamatkan peperiksaan sekolah menengah dan mencari pekerjaan yang lebih stabil.

Dari situlah Jiang bertindak mengajak ibunya mengadakan hubungan terlarang tersebut beberapa kali. Sehinggala pada satu masa, ibunya merasa sudah tidak tahan dengan kehidupan yang dilalui terseubut dan bertindak untuk melaporkan perkara ini kepada pihak polis

“Dia sengaja berpakaian menggoda di rumah, saya tak boleh tahan melihatnya berpakaian yang begitu seksi begitu.”

 

Padan Muka Kau. Komen Live Aliff Aziz Buat Afifah Dan Anzalna Nasir Terdiam Dan Malu

Padan Muka Kau. Komen Live Aliff Aziz Buat Afifah Dan Anzalna Nasir Terdiam Dan Malu

Kontroversi yang melibatkan pelakon dan penyanyi Aliff Aziz akhirnya terjawab apabila dia telah mengaku kesalahannya berhubung dengan kecurangannya terhadap isteri, Bella Astillah dan dalam masa yang sama menyeru sebelah pihak lagi sama sama mengakui kesalahan.

“Dengan rasa rendah diri saya mengaku bersalah keluar bersama wanita lain (Afifah Nasir) tanpa pengetahun isteri saya, Bella. Apa yang boleh saya katakan pokok tidak akan bergoyang kalau tiada angin. Saya juga meminta maaf kepada semua pihak yang terkena tempias dengan kejadian ini dan meminta agar tidak memanjangkan isu ini lagi,” katanya yang ditemui di majlis sidang media.

Bagaimanapun dakwaan yang dikeluarkan mengenai Aliff ‘membelasah’ atau ‘memukul’ isterinya adalah tidak benar sama sekali semasa pergelutan di sebuah pusat karaoke di Cheras pada Jumaat lepas.

“Isteri saya telah menarik balik dakwaan yang telah dibuat pada hari Jumaat lalu dan kami telah berdamai,” katanya.

Aliff turut enggan memanjangkan isu ini dan menceritakan apakah hubungan dan perasaan sebenarnya kepada Afifah, 24.

“Pengakuan itu hanya berhak diberitahu kepada Bella dan keluarga saya sahaja kerana ini masalah rumah tangga kami. Bagi pihak di sana, lebih baik jangan menegakkan benang yang basah dan mengaku sahaja kesalahan diri sendiri sebab masing-masing tahu kesalahan sendiri,” tambahnya lagi

Ramai Lagi Yang Tak Tahu. Inilah 7 Kelebihan Nikah Dengan Janda Berbanding Gadis Dara

Janda bermakna wanita yang tidak bersuami lagi, mungkin kerana telah bercerai dan kerana ditinggal mati oleh suaminya.

Sayangnya, budaya ketimuran memberi kesan negatif kepada janda daripada duda. Kaum janda seringkali diletakkan sebagai wanita pada posisi yang rendah, lemah, tidak berdaya dan memerlukan belas kasih sehingga dalam keadaan sosial budaya seringkali wujud ketidakadilan.

Sebahagian besar lelaki ingin berkahwin dengan wanita bujang. Malah status lelaki sebagai duda pun masih akan mensasarkan wanita bujang. Adakah perlu nikah dengan bujang? Tentu tidak!

Wanita yang menyandang status sebagai janda pun masih layak untuk dinikahi. Baik oleh duda atau lelaki yang belum pernah berkahwin sebelum ini. Berikut 7 kelebihan jika menikahi seorang janda.

Banyak tahu tentang hubungan

Seorang wanita yang menyandang status sebagai seorang janda memang tahu lebih banyak tentang seorang lelaki, tentang hubungan lelaki dan wanita. Sekurang-kurangnya dia telah mempunyai pengalaman yang cukup.

Tidak hanya itu, wanita seperti ini boleh memahami dunia batin seorang lelaki, sehingga dia faham betul apa yang harus dilakukan dan tidak perlu dilakukan. Hal ini tentu akan membantu seorang lelaki memiliki perasaan tenang dalam menjalani hubungan asmaranya.

Janda tidak banyak menuntut

Seorang janda yang telah mempunyai anak akan cenderung tidak ingin banyak bermimpi tentang hubungan. Ertinya dia sama sekali tidak memerlukan seorang yang romantis, penuh dengan kata manja, drama, dan lain sebagainya. Dia mungkin telah banyak bermimpi di perkahwinan pertamanya. Dia tidak akan banyak menuntut saat menjalani hubungan dengan anda.

Dia akan ‘Memanusiakan’ anda

Pengalaman masa lalunya mungkin telah banyak mendidik tentang apa yang harus diberikan pada suami dan bagaimana dia membuat seorang lelaki benar-benar memainkan peranannya di rumah tangga. Hal ini akan dapat dilihat pada kebebasan dan ruang yang cukup untuk anda menjadi seorang suami yang semestinya. Terlebih lagi dia akan mengajarkan banyak pelajaran hidup dalam membina rumah tangga.

Selain itu, peranan seorang isteri bagi dia akan lebih sempurna lagi. Sebab tentunya dia tidak ingin gagal untuk kali kedua dalam menjadi seorang isteri. Bukankah itu menarik?

Memiliki pengalaman membesarkan anak

Membesarkan seorang anak jelas bukan mudah. Perlu pengalaman, kesabaran, dan ketelitian. Bagi seorang ibu tunggal, membesarkan seorang anak bukan perkara mudah. Namun pengalaman akan mendewasakan dia dan akan membuatnya lebih enjoy lagi ketika melahirkan anak kedua bersama anda.

Nak pegang gear tapi terpegang Anu, ini reaksi abang JPJ apabila gadis terpegang sesuatu.

#Nama aku Fatin. 7 tahun lepas masa umur aku 19tahun aku suruh abah daftar aku amik lesen kereta. Ok. Abah daftar la kat salah sebuah driving school yg femes kat selangor. Belajar sampai lulus.1st class cikgu suruh biasakan main gear. Aku dah penah main gear sebab abah penah ajar.

Lepas tu cikgu tu tengok aku mcm dah pro je. Dia kata jom la saya ajar jalan raya. Dlm ni penuh la. Aku cuak la. Tapi xpe la cikgu tu ajar. ok la. Dah settle semua sesi pembelajaran. Tibalah masanya aku nak test jpj. Ok. Parking, bukit, 3 penjuru mmg meletops la aku buat. Sampai ade cikgu lain tu kata kat budak2 dia. Kamu buat mcm dia.

Tengok dia berenti atas bukit mcm mana. Mesti la aku dengar sebab bukak tingkap time tu. Hehe. Pastu jalan raya pulak. Tadi dah poyo2 elok. Jalan tak sampai 10 minit mati enjin. Jpj tu garang. Dia kata dah turun. So jpj tu yg drive balik.

Makna kata failed la aku. pastu masa dlm kereta nak balik. Cikgu tu kata kat aku. Pelajar saya semua lulus. Ade sorg je tak lulus. Hek elehhh perli pulak. Aku gelak je la. Pastu test ke2 jalan raya. Jpj garang dan gemuk. Jpj tu gemuk aku pun gemuk. Naik kereta kancil. Sesak ooo. Masa nak betul cermin belah jpj tu mmg tak sampai la tgn aku. Kalau sampai pun kene jpj tu. Lps tu jpj tu kata biar la saya buat. Awak tgk la nmpk ke tak. Ok….

tgh2 jln tu ade sorg jpj ngan student kereta rosak tepi jalan. Haa.. tempat aku belajar ni test jpj dia hari rabu ke ke khamis je ntah. Sehari je seminggu. Jpj aku suruh bg signal benti tepi tolong amik jpj dgn budak tu. Lagi la aku takut. Aku bawak 2 jpj. Aku masa tu memberikan fokus yang tak berbelah bahagi la. Ok. Alhamdulillah pegi balik aku drive.

Selalunya kalau pegi balik kita drive potensi utk lulus tu tinggi. Jpj tu bagi borg markah. Nak hantar kat pejabat. Aku tak tgk sebab mmg rasa lulus dah. Happy je aku jalan. masa sampai pejabat. Tengah tunggu turn. Aku teringat nak cek borg markah aku tu. Teka wei… aku gagal. Gila betul. Mmg aku bad mood. Mula la aku rasa nak baling sofa2 semua. Nyampah la. Aku call abah. Suruh abah amik. Taknak balik dengan cikgu. Abah kata gagal ke.

Dgr suara pun tahu. Test jpj ke2 aku gagal ! Aku amik tarikh test ke3. Tapi masa tu aku dah masuk belajar. Aku mintak excuse. Lagi pun masa tu orientasi je. Aku balik buat 3rd test. Aku pegi la hari kejadian dengan harapan tinggi utk lulus. Ok aku dpt jpj hensem yg putih. Dia agak baik. Sebab masa aku tgh bwk tu dia kata jgn takut dik. Nanti nak bawak kereta tak boleh takut2. Dia je jpj yg ramah dengan aku sembang2. Aku mmg takut gila.Sebab aku xde pegi kelas sblm test ketiga ni. Tengah takut2 tu aku kalut2 nak bawak kete nak tukar gear.

#Aku pegang la gear. Tapi mcm lain je gear ni. Aku pegang lagi. Serius mmg
lain. Aku tgk la. Korang tau aku pegi pegang??