15 Gambar Fattah Amin & Fazura Sebelum Berangkat Mengerjakan Umrah. Tak Pasti Lah Siapa Yang Pakai Baju Merah Tu.

Tiada ribut, tiada angin tiba-tiba telah keluar satu laporan mengenai majlis pertunangan selebriti terhangat di Malaysia, iaitu Fattah Amin dan Fazura. Majlis tersebut dilaporkan telah berlangsung di rumah nenek Fazura di Petaling Jaya.

Walaubagaimanapun, berita itu belum dapat disahkan lagi oleh tuan punya badan. Sementara itu pada pagi ini, Fattah dan Fazura berangkat ke Mekah untuk mengerjakan umrah. Jadi, betul atau tidak mereka ni bertunang? Apa-apa pun kita doakan terbaik sahaja untuk mereka.

Malam semalam, mereka dilaporkan telah bertunang. Pada pagi ini mereka akan berangkat pula ke Mekah untuk mengerjakan umrah bersama. Pada anda yang mengikuti perkembangan Fattah, pasti anda tahu tentang perancangannya untuk melakukan umrah, tapi dia tidak dedahkan dengan siapa dia akan pergi.

5 gambar seterusnya. klik gambar kotak di bawah dan masukkan password ( 1234 )

Kurang Ajar Punya Penumpang. Aku Kan Viral Kan Video Kau Beromen Dalam Kereta Aku.

SCROLL BAWAH UNTUK MENONTON VIDEO

27 PERINGATAN BUAT PENUMPANG GRABCAR UBER ini telah kami edit supaya nampak lebih sopan & sedap dibaca.

Ini 27 perkara tersebut :-

1. Rider digalakkan duduk belakang (Tgk drivers). Driver otai tidak selesa rider duduk depan sebab rasa seperti orang perhatikan.

2. Jangan ajak driver sembang(nak focus memandu,nanti salah masuk simpang). Masuk, duduk & diam. Tegur sapa seperti, Hai! Jemput masuk, good day, terima kasih, Assalamulaikum digalakkan.

3. Sediakan duit kecil. Ya memang tanggungjawab driver sediakan duit baki. Driver lama dah maklum. Tapi driver baru tu, diorang manja.

4. Jangan suka buat remeh, ping trip RM3. Anda bayar RM50, anda fikir driver ada masa untuk sakit kepala? Kalau driver bagi 47 keping duit RM1 anda jangan marah driver pula ya.

5. Jangan makan KFC atau Mcdonald dalam kereta Grab Uber. Even jangan makan at all. Emphasize on KFC and McD sebab bau dia melekat.

6. Aircond; kalau sejuk beritahu, panas beritahu. Serius driver tak marah kalau anda minta kuatkan aircond.

7. Radio; Jangan gatal tangan tukar siaran. Kalau trip anda bawah 10km, duduk diam & dengar saja. Kalau jauh, anda boleh minta driver tukar.

8. Mabuk; setiap poket seat ada plastik driver sediakan. Bila anda balik clubbing, nak muntah, guna plastik tu.

9. Jika anda muntah juga. anda kena bayar gantirugi cuci kereta minimum RM150-200. Anda tak bayar, akaun rider anda akan disuspend.

Korang Tengok Lah Sendiri Video ni. hanya Untuk 18 Thn Ke Atas Sahaja ok. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Tak Tahan DI Asak Oleh Wartawan. TAHNIAH! Fattah, Fazura Nikah Dalam Diam-Diam

PETALING JAYA: Spekulasi bertiup kencang sejak malam tadi (Selasa) kononnya pelakon Fattah Amin dan Fazura bernikah dalam diam.

Pasangan berkenaan dikatakan bernikah di rumah nenek Fazura yang terletak di Petaling Jaya namun tiada pihak yang berani mengesahkan perkara itu termasuklah pasangan berkenaan.

Sejak malam tadi, terdapat beberapa ucapan mengenai perkahwinan itu di status Instagram milik Fattah Amin menerusi gambar Kaabah yang dikongsinya selepas dia menulis kapsyen “semoga semuanya dipermudahkan.”

Fazura Menakjubkan, Paling Manis Kata Fattah

Bagaimanapun pada awal malam Selasa, mesej ucapan itu telah hilang mungkin dibuang oleh pengendali laman sosial berkenaan untuk mengelak berita kesahihan khabar angin itu terus diperkatakan.

Perkongsian gambar Kaabah ini mendapat ucapan tahniah daripada peminat Fattah Amin.

Namun pada awal pagi Rabu, beberapa mesej tahniah mula muncul pada status berkenaan daripada peminat yang antara lain memberi andainan pernikahan itu dilakukan mereka bagi memudahkan Fazura mengerjakan umrah bersama Fattah atas sebab mereka suami-isteri.

Dalam pada itu tinjauan sebuah portal berita mendapati rumah nenek Fazura dipenuhi tetamu namun tidak dipastikan majlis apa yang dilakukan selain kawasan rumah berkenaan dikawal ketat, hanya tetamu terpilih sahaja dibernarkan menghadirinya.

Sementara itu wakil artis berkenaan dan pihak pengurusan mereka juga mengunci mulut berhubung perkara itu.

Pasangan berkenaan dijadualkan akan berangkat mengerjakan umrah pada pagi Rabu.

Sebelum ini tersebar khabar angin Fattah, 27, dan Fazura, 34, memilih tarikh 13 November 2017 untuk bertunang namun apabila tiba tarikh itu, tiada pengumuman mengenainya dibuat.

Tengok 5 Gambar Seterusnya. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

“Dia Masuk Hospital” – Pelakon Hairul Azreen Kemalangan

Pelakon yang popular menerusi drama Baby Ana Milik Siapa iaitu Hairul Azreen telah mengalami kemalangan jalan raya baru-baru ini.Namun jangan risau, kemalangan jalan raya ini hanyalah accident kecil sahaja, dan dimaklumkan tiada kecederaan kepada sesiapa.

Tetapi yang benar-benar sakit ialah keretanya, sampai dikatakan terpaksa masuk ke ‘hospital’. Hospital yang dimaksudkan ialah bengkel kereta.

Berita ini di perolehi dari laman IG milik Hairul Azreen sendiri yang memuatnaik gambar keadaan keretanya.

Caption yang ditulis ialah “Dia masuk hospital. Bumper depan pecah”.

Semalam, suami kepada Hanis Zalikha ini telah upload foto keretanya yang dikatakan mengalami kerosakkan di bahagian bumper depan.

Punca kemalangan, dari perbualan di ruang komen, Hairul Azreen mengatakan dia terlanggar bangkai kancil.

Ini gambarnya: