PatutLah Cantik Semacam . Bukan Calang-Calang Orang Juga Nur Syahindah ni. 10 Gambar Peribadi Dan biodata Sebenar Gadis Pemain Bola Sepak Berbisa ni

PETALING JAYA: Apabila berbicara tentang bola sepak, sering kali golongan lelaki akan dikaitkan dengan sukan nombor satu ini.

Namun seiring dengan peredaran zaman, bola sepak bukan sahaja menjadi minat kaum adam tapi sudah mula dijiwai wanita.

Tidak terkecuali, Nur Syahindah Mohamad Kamal, 20, yang wajahnya menjadi tular di media sosial gara-gara bergiat aktif dalam sukan bola sepak.

Nur Syahindah atau lebih mesra disapa Nur Indah menjadi bualan hangat netizen kerana bukan sahaja pandai bermain bola tetapi memiliki paras rupa yang cantik.

Gadis berdarah campuran Melayu dan Cina ini yang mewakili pasukan bola sepak wanita Sri Sador Glow Glowing FC turut menjadi buruan setiap jejaka di luar sana kerana dikatakan memiliki ciri-ciri wanita idaman mereka.

 

Bukan sahaja cantik tapi Nur Indah tidak pernah melupakan batasnya sebagai seorang muslimah dan sentiasa mengenakan pakaian yang patuh syariah ketika bermain bola.

Justeru tidak hairanlah, gadis yang menjadikan bekas penyerang Barcelona, Ronaldinho sebagai idolanya turut dirisik beberapa pengeluar jenama tudung dan syarikat barangan sukan untuk dijadikan sebagai duta produk mereka.

Bagi setiap gadis, tawaran sebagai model sudah pastinya tidak akan ditolak mentah-mentah

5 Gambar Peribadi Nur Syahindah Terpaksa DI Private kan. Untuk Seterusnya Klik Gambar Kotak DI Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *